Over Het Onland

Summer Disco - The Dance Classic Showband

Zondag 30 augustus vanaf 14:30 uur Het maximale aantal personen dat hierbij aanwezig kan zijn is 100. Reserveer dus snel bij Het Onland!

Over Het Onland

Geannuleerd - Toch een zommer met Boh Foi Toch

26/07 Het spijt ons u te moeten mededelen dat door ziekenhuisopname van één van de bandleden beide concerten zijn geannuleerd. Houd onze site en Facebook in de gaten, want ze zullen op een nader te bepalen datum alsnog voor u optreden. Dubbelconcert voor 100 personen. Toch een zommer met Boh Foi Toch! Reserveren bij hetonland.nl

Over Het Onland

Vanaf 1 juni om 12.00 uur verwelkomen we u weer met een lach!

Dit gaat uiteraard volgens de richtlijnen van het RIVM, omdat de gezondheid van onze gasten en ons personeel voorop staan. Onze zaal hebben we omgetoverd tot restaurant, zodat we de anderhalve meter ruim aan kunnen houden tussen de gasten. Hierbij mogen er 2 personen aan één tafel bij elkaar zitten, tenzij het één huishouden betreft. In totaal mogen er 30 gasten binnen zijn, dus zullen we u soms ook teleur moeten stellen, omdat het snel vol zit. U bent verplicht om te reserveren.  

Meer informatie

Over Het Onland

Ook wij zijn gesloten i.v.m. coronavirus

Op zondag 15 maart werd het opeens haarfijn duidelijk: álle Nederlandse horeca moest de deuren gaan sluiten. Zo ook Het Onland. De corona-crisis houdt ons allemaal in z’n greep en wij leven mee met alle getroffenen. Vanwege het coronavirus sluiten wij vooralsnog t/m 28 april de deuren. De gezondheid van ons personeel en onze gasten staan voorop. Heeft u binnenkort een reservering? Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om uw reservering te verzetten, of indien gewenst kosteloos te annuleren. Ook de Paasbrunch zal dit jaar geen doorgang vinden.

Meer informatie

Over Het Onland

Paasbrunch

12/04 Paasbrunch 12 april 2020 Aanvang 11.00 uur Buffet open om 11.30 uur

Bekijk het menu/details

Over Het Onland

Knallend het jaar uit

31/12/2019 Op 31 december 2019 om 13:00 uur wordt bij het Onland traditiegetrouw het eind van het jaar afgesloten met een knal.

Over Het Onland

1e kerstdag

25/12/2019 Heeft u ook zo'n zin in die warme en knusse sfeer van de feestdagen? Als u zorgeloos wilt tafelen, zonder afleiding in uw keuken, dan heten we u graag op 1e kerstdag welkom voor een brunch of dinerbuffet.

Bekijk het menu/details

Over Het Onland

Het Onland Online geheel vernieuwd!

18/09/2018 Onze nieuwe website is online. De website is volledig op de schop gegaan en tevens geschikt gemaakt voor uw smartphone. Hierdoor kunt u ook, wanneer u onderweg bent, zonder problemen onze site raadplegen.

Meer informatie

Over Het Onland

Nog steeds een oogje in het zeil

27/10/2017 Het oudste familiebedrijf van Doetinchem en misschien wel van heel Nederland! We hebben het over Het Onland dat al 227 jaar aan de Rekhemseweg staat. Wilfried Nijenhuis is de eigenaar van dit ‘oudje’ en de zevende in zijn generatie.

Meer informatie

Sinds 1 juni verwelkomen we u weer met een lach! Dit gaat uiteraard volgens de richtlijnen van het RIVM, omdat de gezondheid van onze gasten en ons personeel voorop staan.

Onze zaal hebben we omgetoverd tot restaurant, zodat we de anderhalve meter ruim aan kunnen houden tussen de gasten. Hierbij mogen er 2 personen aan één tafel bij elkaar zitten, tenzij het één huishouden betreft. In totaal mogen er 30 gasten binnen zijn, dus zullen we u soms ook teleur moeten stellen, omdat het snel vol zit. U bent verplicht om te reserveren. 

Buiten, op onze terrassen, verwelkomen we u op gepaste afstand. Hier hoeft u niet te reserveren. Wel wordt u verzocht zich vooraf te melden bij één van onze medewerkers en hun aanwijzingen op te volgen. Bij aankomst zullen wij u een aantal vragen stellen betreffende uw gezondheid. 

Tevens kunt ons bij ons pannenkoeken bestellen voor thuis.

U kunt uw bestelling telefonisch doorgeven op 0315-323219 en afhalen op een gewenst tijdstip bij ons ijsloket. De pannenkoekenkaart kunt u op deze website vinden. 
De pannenkoek wordt gereserveerd op een bord dat u mag houden!
U wordt verzocht zoveel mogelijk per pin te betalen.

Wij hebben er enorm veel zin in, om u weer als vanouds te laten genieten bij het Onland.

Zorg goed voor uzelf en voor elkaar.
Team het Onland.