Over Het Onland

25 jarig jubileum Wilfried Nijenhuis

01/05 Wilfried Nijenhuis (7e generatie) is op zaterdag 1 mei, 25 jaar eigenaar van Herberg het Onland. Helaas kunnen we het nu niet vieren vanwege Corona. Dit gaan we later in het jaar doen. Blijf ons volgen op Facebook.

Over Het Onland

Carbid schieten bij het Onland mag helaas niet dit jaar! Maar lekker genieten van onze salades en puddingen wel!

U kunt voor 31 december een salade of dessert bestellen. Onderstaand vindt u onze mogelijkheden. U kunt alleen schriftelijk bestellen via onze website of via info@hetonland.nl

Meer informatie

Over Het Onland

Summer Disco - The Dance Classic Showband

Zondag 30 augustus vanaf 14:30 uur Het maximale aantal personen dat hierbij aanwezig kan zijn is 100. Reserveer dus snel bij Het Onland!

Over Het Onland

Geannuleerd - Toch een zommer met Boh Foi Toch

26/07/2020 Het spijt ons u te moeten mededelen dat door ziekenhuisopname van één van de bandleden beide concerten zijn geannuleerd. Houd onze site en Facebook in de gaten, want ze zullen op een nader te bepalen datum alsnog voor u optreden. Dubbelconcert voor 100 personen. Toch een zommer met Boh Foi Toch! Reserveren bij hetonland.nl

Over Het Onland

Vanaf 1 juni om 12.00 uur verwelkomen we u weer met een lach!

Dit gaat uiteraard volgens de richtlijnen van het RIVM, omdat de gezondheid van onze gasten en ons personeel voorop staan. Onze zaal hebben we omgetoverd tot restaurant, zodat we de anderhalve meter ruim aan kunnen houden tussen de gasten. Hierbij mogen er 2 personen aan één tafel bij elkaar zitten, tenzij het één huishouden betreft. In totaal mogen er 30 gasten binnen zijn, dus zullen we u soms ook teleur moeten stellen, omdat het snel vol zit. U bent verplicht om te reserveren.  

Meer informatie

Over Het Onland

Ook wij zijn gesloten i.v.m. coronavirus

Op zondag 15 maart werd het opeens haarfijn duidelijk: álle Nederlandse horeca moest de deuren gaan sluiten. Zo ook Het Onland. De corona-crisis houdt ons allemaal in z’n greep en wij leven mee met alle getroffenen. Vanwege het coronavirus sluiten wij vooralsnog t/m 28 april de deuren. De gezondheid van ons personeel en onze gasten staan voorop. Heeft u binnenkort een reservering? Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om uw reservering te verzetten, of indien gewenst kosteloos te annuleren. Ook de Paasbrunch zal dit jaar geen doorgang vinden.

Meer informatie

Over Het Onland

Paasbrunch

12/04/2020 Paasbrunch 12 april 2020 Aanvang 11.00 uur Buffet open om 11.30 uur

Bekijk het menu/details

Over Het Onland

Knallend het jaar uit

31/12/2019 Op 31 december 2019 om 13:00 uur wordt bij het Onland traditiegetrouw het eind van het jaar afgesloten met een knal.

Over Het Onland

1e kerstdag

25/12/2019 Heeft u ook zo'n zin in die warme en knusse sfeer van de feestdagen? Als u zorgeloos wilt tafelen, zonder afleiding in uw keuken, dan heten we u graag op 1e kerstdag welkom voor een brunch of dinerbuffet.

Bekijk het menu/details

Over Het Onland

Het Onland Online geheel vernieuwd!

18/09/2018 Onze nieuwe website is online. De website is volledig op de schop gegaan en tevens geschikt gemaakt voor uw smartphone. Hierdoor kunt u ook, wanneer u onderweg bent, zonder problemen onze site raadplegen.

Meer informatie