Herberg/café

Herberg/café

Maak kennis met onze Achterhoekse Gastvrijheid en met de vele mogelijkheden die wij in en om onze Herberg Het Onland te bieden hebben. Rustig zitten in ons oergezellige café voor een hapje en een drankje. Bij mooi weer kunt u heerlijk buiten zitten op ons terras!

Restaurant

Wij beschikken over twee restaurantgedeelten waar u heerlijk kunt eten. De Opkamer biedt plaats aan 8 personen en De Jachtkamer -van origine het oudste deel van het huis- heeft plaats voor 20 personen. Deze ruimtes zijn tevens te huur voor kleine verjaardagen of vergaderingen. Een zeer gevarieerde menukaart laat u kennis maken met onze specifieke Achterhoekse keuken.

Restaurant
De Deale

De zalen

Het Onland beschikt over drie sfeervolle zalen
• De Hooiberg leent zich perfect voor een feest tot maximaal 35 personen.
• De Serre is een sfeervolle, lichte zaal geschikt voor 65 personen. U heeft hier een mooi uitzicht over de weilanden en de grazende dieren;
• De Grote Zaal, ook wel De Deale genoemd, is rond 1950 omgebouwd tot feestzaal en geschikt voor feesten en partijen tot 230 personen. Deze zaal heeft een zeer royale dansvloer. De zaalruimte is eventueel uit te breiden met een tent. En bij mooi weer steken wij de barbecue aan!

Gedurende de zomermaanden is het hier ook goed toeven. Wij verzorgen de koffie, hapjes of maaltijd. Alle zalen hebben een eigen terras waar u bij mooi weer heerlijk buiten kunt zitten. Fijn onder de bomen met een lekker glaasje. Proost!

Trouwlocaties

Het Onland heeft twee officiële locaties waar getrouwd mag en kan worden, namelijk De Serre en De Hooiberg. Wanneer u in de zomer trouwt, kunt u ook nog eens gebruik maken van onze prachtige tuinen. Een echte aanrader!

De Hooiberg
Kinderboerderij & Speeltuin

Kinderboerderij & Speeltuin

In 2012 is een Steltenberg gebouwd voor de dieren. Verschillende dieren zijn volop te bewonderen zoals koeien (Lakenvelders; van oorsprong het oudste Nederlandse ras) , honden (Labradors) geiten scharrelkippen, tortelduiven, konijnenen damherten. Aan de voorkant van het Onland hebben we een kleine, geheel nieuwe speeltuin gegenereerd in 2019. Bij de Steltenberg vind je onze grote speeltuin met oa. klimpiramide en –rekken, glijbanen, schommels, kabelbaan, graafmachine, touwladders, een loopbrug en een waterspeelplaats.

Sinds 1 juni verwelkomen we u weer met een lach! Dit gaat uiteraard volgens de richtlijnen van het RIVM, omdat de gezondheid van onze gasten en ons personeel voorop staan.

Onze zaal hebben we omgetoverd tot restaurant, zodat we de anderhalve meter ruim aan kunnen houden tussen de gasten. Hierbij mogen er 2 personen aan één tafel bij elkaar zitten, tenzij het één huishouden betreft. In totaal mogen er 30 gasten binnen zijn, dus zullen we u soms ook teleur moeten stellen, omdat het snel vol zit. U bent verplicht om te reserveren. 

Buiten, op onze terrassen, verwelkomen we u op gepaste afstand. Hier hoeft u niet te reserveren. Wel wordt u verzocht zich vooraf te melden bij één van onze medewerkers en hun aanwijzingen op te volgen. Bij aankomst zullen wij u een aantal vragen stellen betreffende uw gezondheid. 

Tevens kunt ons bij ons pannenkoeken bestellen voor thuis.

U kunt uw bestelling telefonisch doorgeven op 0315-323219 en afhalen op een gewenst tijdstip bij ons ijsloket. De pannenkoekenkaart kunt u op deze website vinden. 
De pannenkoek wordt gereserveerd op een bord dat u mag houden!
U wordt verzocht zoveel mogelijk per pin te betalen.

Wij hebben er enorm veel zin in, om u weer als vanouds te laten genieten bij het Onland.

Zorg goed voor uzelf en voor elkaar.
Team het Onland.