Herberg/café

Herberg/café

Maak kennis met onze Achterhoekse Gastvrijheid en met de vele mogelijkheden die wij in en om onze Herberg Het Onland te bieden hebben. Rustig zitten in ons oergezellige café voor een hapje en een drankje. Bij mooi weer kunt u heerlijk buiten zitten op ons terras!

Restaurant

Wij beschikken over twee restaurantgedeelten waar u heerlijk kunt eten. De Opkamer biedt plaats aan 8 personen en De Jachtkamer -van origine het oudste deel van het huis- heeft plaats voor 20 personen. Deze ruimtes zijn tevens te huur voor kleine verjaardagen of vergaderingen. Een zeer gevarieerde menukaart laat u kennis maken met onze specifieke Achterhoekse keuken.

Bekijk ook de kaart en details van onze paasbrunch (12 april 2020).

Restaurant
De Deale

De zalen

Het Onland beschikt over drie sfeervolle zalen
• De Hooiberg leent zich perfect voor een feest tot maximaal 35 personen.
• De Serre is een sfeervolle, lichte zaal geschikt voor 65 personen. U heeft hier een mooi uitzicht over de weilanden en de grazende dieren;
• De Grote Zaal, ook wel De Deale genoemd, is rond 1950 omgebouwd tot feestzaal en geschikt voor feesten en partijen tot 230 personen. Deze zaal heeft een zeer royale dansvloer. De zaalruimte is eventueel uit te breiden met een tent. En bij mooi weer steken wij de barbecue aan!

Gedurende de zomermaanden is het hier ook goed toeven. Wij verzorgen de koffie, hapjes of maaltijd. Alle zalen hebben een eigen terras waar u bij mooi weer heerlijk buiten kunt zitten. Fijn onder de bomen met een lekker glaasje. Proost!

Trouwlocaties

Het Onland heeft twee officiële locaties waar getrouwd mag en kan worden, namelijk De Serre en De Hooiberg. Wanneer u in de zomer trouwt, kunt u ook nog eens gebruik maken van onze prachtige tuinen. Een echte aanrader!

De Hooiberg
Kinderboerderij & Speeltuin

Kinderboerderij & Speeltuin

In 2012 is een Steltenberg gebouwd voor de dieren. Verschillende dieren zijn volop te bewonderen zoals koeien (Lakenvelders; van oorsprong het oudste Nederlandse ras) , honden (Labradors) geiten scharrelkippen, tortelduiven, konijnenen damherten. Aan de voorkant van het Onland hebben we een kleine, geheel nieuwe speeltuin gegenereerd in 2019. Bij de Steltenberg vind je onze grote speeltuin met oa. klimpiramide en –rekken, glijbanen, schommels, kabelbaan, graafmachine, touwladders, een loopbrug en een waterspeelplaats.

Ook wij zijn gesloten i.v.m. coronavirus

Op zondag 15 maart werd het opeens haarfijn duidelijk: álle Nederlandse horeca moest de deuren gaan sluiten. Zo ook Het Onland. De corona-crisis houdt ons allemaal in z’n greep en wij leven mee met alle getroffenen.

Vanwege het coronavirus sluiten wij vooralsnog t/m 28 april de deuren. De gezondheid van ons personeel en onze gasten staan voorop. Heeft u binnenkort een reservering? Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om uw reservering te verzetten, of indien gewenst kosteloos te annuleren. Ook de Paasbrunch zal dit jaar geen doorgang vinden.

We willen niets liever dan snel weer samen genieten van heerlijk eten en drinken en hopen u in goede gezondheid weer terug te zien na deze periode. Tot die tijd houden wij ons aan de richtlijnen van het RIVM en houden wij u via deze website en onze sociale media op de hoogte.

Mocht u vragen hebben, dan kunt u altijd contact met ons opnemen via: info@hetonland.nl

Zorg goed voor elkaar, eet gezond en hopelijk tot snel.
Het team van Het Onland